Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Actualiteiten

29

sep
2014

In Actualiteiten

Door - K. Canatan

Advocaten(kantoor) gezocht

On 29, sep 2014 | In Actualiteiten | Door - K. Canatan

Meijers Canatan Advocaten heeft kantoorruimte beschikbaar voor één of twee (eventueel meer) advocaten om hun eigen praktijk te kunnen voeren.

Het gaat om twee kamers in onze vleugel aan de tuinzijde van ons kantoor aan de Herengracht 478. De vleugel bestaat verder uit onze vergaderkamer en een hal met (veel) kastruimte. Het (gemeenschappelijke) gebruik hiervan maakt deel uit van ons aanbod. De vleugel zelf beslaat ca. 80 m2.

Herengracht 478 is een bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw bevindt zich in de Gouden Bocht, heeft een statige uitstraling met een mooie entree en een prachtig aangelegde gemeenschappelijke grachtentuin. Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping. Pantries en toiletten worden gedeeld.

U kunt in overleg van verschillende voorzieningen van ons kantoor gebruik maken zoals de scanner/copier, internet, ICT, etc.

Het maakt in beginsel niet uit welk rechtsgebied u beoefent en het is ook mogelijk om geheel onder een eigen kantoornaam te opereren. Indien u een ander rechtsgebied dan strafrecht beoefent, kunt u in voorkomende gevallen doorverwijzingen van ons verwachten.

Strafrechtadvocaten zouden ook onder onze vlag hun praktijk mogen uitoefenen. U profiteert dan in beginsel van de meeste voorzieningen van ons kantoor (incl. drukwerk, marketing, facturatie, intern overleg, etc.).

Voorwaarden zijn nader overeen te komen.

Indien u interesse heeft, neem dan contact op met Kerem Canatan via canatan@meijerscanatan.nl


Fotografie: Studio Senz