Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 08, dec 2015 | In | Door - K. Canatan

Tom Gijsberts

M +31643958679 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. T.W. (Tom) Gijsberts behaalde zijn honoursbachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude). Daarna volgde hij de masteropleidingen Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) en International Criminal Law aan de Universiteit van Amsterdam en Columbia University (New York City, VS).

 

Hij werd in 2015 beëdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij Meijers Canatan Advocaten. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met drugszaken, geweldszaken, zeden, fraude en georganiseerde misdaad. Enkele bekende zaken waarin hij optrad zijn de Celtic-zaak en de zaken over de Roemeense stuntbende en de Enschedese brandbomgooiers. Ook staat hij een verdachte bij in de mega beleggingsfraudezaak Monte Titano en staat hij één van de hoofdverdachten bij in het onderzoek 26/Milltown naar grootschalige BTW-fraude in de autohandel. Daarnaast geldt hij op kantoor als de specialist in politiegeweldzaken.

 

Tijdens zijn studie was hij voorzitter van de strafrechtelijke studievereniging M.P. Vrij en organiseerde hij samen met de bestuursleden van andere studieverenigingen de nationale pleitcompetitie voor strafrechtstudenten. Daarnaast heeft hij van 2012 tot 2015 als buitengriffier gewerkt op de sector strafrecht van de rechtbank Amsterdam. Ook heeft hij stage gelopen bij onder meer Spong Advocaten.

 

Mr. Gijsberts is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP.

 

Expertise

Algemeen strafrecht

 

Rechtsgebiedenregister

Tom Gijsberts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Gijsberts werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Lidmaatschappen

Tom Gijsberts is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Tom Gijsberts beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
Beoordeling
Call Now Button