Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 08, dec 2015 | In | Door - K. Canatan

Tom Gijsberts

M +31643958679 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. T.W. (Tom) Gijsberts behaalde zijn honoursbachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude). Daarna volgde hij de masteropleidingen Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) en International Criminal Law aan de Universiteit van Amsterdam en Columbia University (New York City, VS).

Tijdens zijn studie werkte hij als griffier op de afdeling Strafrecht van de rechtbank Amsterdam en liep hij stage bij – onder meer – Spong Advocaten.

Hij werd in 2015 beëdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij Meijers Canatan Advocaten. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met geweldszaken (waaronder levensdelicten), georganiseerde misdaad, SKY ECC-zaken, drugszaken, grote fraudezaken en zedenzaken.

Hij stond zangeres Glennis Grace bij in de zgn. Jumbozaak en hij is de advocaat van Alex S. die wordt verdacht van het op grote schaal verstrekken van zelfdodingspoeder Middel X. Ook staat hij een verdachte bij in het onderzoek Yaros naar de “wildwest-overval” op Schöne edelmetaal in Amsterdam-Noord.  Andere bekende zaken waarin hij optrad zijn de zaken over de mislukte liquidatie bij Harbour Club in Vinkeveen, de poging uitbraak uit de gevangenis van één van de vermeende Tattookillers, het doodsteken van de 17-jarige Akshay in Rotterdam, de Roemeense stuntbendeEnschedese brandbomgooiers en de zaken Brush en Muk die gaan over de invoer en het bezit van grote partijen harddrugs. Ook in het onderzoek 26/Milltown naar vermeende miljoenenfraude in de autohandel staat hij één van de hoofdverdachten bij.

Mr. Gijsberts is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP.

 

Expertise

Algemeen strafrecht

 

Rechtsgebiedenregister

Tom Gijsberts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Gijsberts werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Lidmaatschappen

Tom Gijsberts is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Tom Gijsberts beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
Beoordeling
Call Now Button