Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 01, jul 2024 | In | Door - K. Canatan

Pieter-Paul van Rhijn

M +31617057031 | E-MAIL

 

Mr. P.P (Pieter-Paul) van Rhijn studeerde Fiscaal Recht en Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde zijn master Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Ook studeerde hij een semester aan de University of Florida waar hij “best of class” werd.

Na eerst een aantal jaren bij verschillende kantoren aan de Amsterdamse Zuidas werkzaam te zijn geweest, maakte hij in 2019 de overstap naar het strafrecht.

Mr. Van Rhijn houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en staat zowel volwassenen als minderjarigen bij. De afgelopen jaren heeft mr. Van Rhijn zich met name toegelegd op georganiseerde criminaliteit, drugszaken, (ernstige) geweldszaken en zaken waarbij het gaat om terbeschikkingstelling (tbs). Als het gaat om (ernstige) geweldsfeiten en zedenzaken staat mr. Van Rhijn ook slachtoffers bij.

Mr. Van Rhijn is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP.

 

Expertise

Algemeen strafrecht waaronder criminele organisaties, drugszaken, ernstige geweldszaken, slachtofferzaken.

 

Rechtsgebiedenregister en toezicht

Pieter-Paul van Rhijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Van Rhijn werkzaam is op de vestiging Utrecht valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

 

Lidmaatschappen

Pieter-Paul van Rhijn is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Pieter-Paul van Rhijn beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels

Beoordeling
4.4/5 - (8 stemmen)

Call Now Button