Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 13, mei 2012 | In | Door - K. Canatan

Pepijn Slewe

M +31681954639 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. F. P.  (Pepijn) Slewe studeerde Nederlands Recht in Amsterdam. Van 1997 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten in Amsterdam werkzaam op de sectie strafrecht als wetenschappelijk medewerker. Sinds juni 2008 werkt hij bij Meijers Canatan Advocaten.

 

Hij geldt als de specialist van kantoor in ontnemingsprocedures (zie ook ontneming.nu). Samen met Gabriel Meijers en Kerem Canatan voert hij een cassatiepraktijk, veelal voor andere strafrechtadvocaten die deze expertise niet in huis hebben.

 

Hij heeft in de loop der jaren in talloze grote fraudezaken, meestal in teamverband, rechtsbijstand verleend en staat geregeld personen bij wier uitlevering of overlevering door een andere Staat wordt gevraagd.

 

Mr. Slewe is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP.

 

Expertise

Algemeen strafrecht, fraude, internationaal strafrecht, uitlevering, overlevering,  cassatie, privacywetgeving.

 

Rechtsgebiedenregister

Pepijn Slewe heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Slewe werkzaam is op de vestiging Schiphol valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Noord-Holland.

 

Lidmaatschappen

Pepijn Slewe is is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Pepijn Slewe beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Beoordeling
4.1/5 - (165 stemmen)

Call Now Button