Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 31, jul 2019 | In | Door - K. Canatan

Sylvester Römer

M +31638299802 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. S.J. (Sylvester) Römer studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn Master Strafrecht ook heeft behaald.

In 2015 is Römer in Amsterdam beëdigd als advocaat en sinds 2019 is hij verbonden aan Meijers Canatan Advocaten. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met drugszaken, geweldszaken (waaronder levensdelicten), georganiseerde misdaad en internationaal strafrecht (waaronder uitlevering en overlevering). De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in (grootschalige) fraudezaken, maar ook in EncroChat- en Sky ECC- zaken (n.a.v. onderzoeken 26Argus en 26Lemont).

Enkele bekende strafzaken waarin Römer optrad zijn de veronderstelde Roemeense ‘roofbende’, de zogenaamde broedermoordzaak en de fatale overval op Mien Graveland. Voorts staat hij de hoofdverdachte bij in de ‘vergismoord’ in het buurthuis Wittenburg. Ook staat hij verdachten bij in de grootschalige drugsonderzoeken 26Chesham en 26Warnow. In de omvangrijke fraudezaken Monte Titano en Arras staat hij eveneens verdachten bij.

Mr. Römer is een samenwerkingsverband aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Meijers Canatan Advocaten LLP.

Expertise

Algemeen strafrecht waaronder drugs, levensdelicten, criminele organisaties, fraude en witwassen.

 

Rechtsgebiedenregister en toezicht

Sylvester Römer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Römer werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Lidmaatschappen

Sylvester Römer is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Sylvester Römer beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Papiaments (beperkt)

Beoordeling
4.6/5 - (253 stemmen)

Call Now Button