Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 31, jul 2019 | In | Door - K. Canatan

Sylvester Römer

M +31638299802 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. S.J. (Sylvester) Römer studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn Master Strafrecht ook heeft behaald.

In 2015 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat en sinds 2019 is hij verbonden aan Meijers Canatan Advocaten. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met drugszaken, geweldszaken en georganiseerde misdaad. Enkele bekende strafzaken waarin hij optrad zijn de zogenaamde Roemeense ‘roofbende’ en de fatale overval op Mien Graveland. In de grootschalige fraudezaak Monte Titano staat hij twee verdachten bij. Ook staat hij de hoofdverdachte bij in de ‘vergismoord’ in het buurthuis Wittenburg.

Tijdens zijn studie was hij actief voor de strafrechtelijke studievereniging M.P. Vrij. Na de afronding van zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid liep hij stage bij een advocatenkantoor op Curaçao en Spong Advocaten in Amsterdam.

 

Expertise

Algemeen strafrecht waaronder drugs, levensdelicten, criminele organisaties, fraude en witwassen.

 

Rechtsgebiedenregister en toezicht

Sylvester Römer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Römer werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Lidmaatschappen

Sylvester Römer is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Sylvester Römer beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Papiaments (beperkt)

Beoordeling
4.4/5 - (107 stemmen)

Call Now Button