Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 13, mei 2012 | In | By K. Canatan

Christian Visser

M +31646073004 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. C.J.J. (Christian) Visser studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht en de University of Westminster in Londen. Na een periode als advocaat op de Zuidas te hebben gewerkt, maakte hij zijn debuut in de strafrechtadvocatuur op het kantoor van mr. Theo Hiddema.

 

Hij houdt zich sinds 2007 uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met gewelds- en drugszaken.  Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig advocaat. Hij wist sindsdien een behoorlijke praktijk op te bouwen, waarbij hij in het bijzonder een groot aantal voetbalsupporters met succes bijstond in procedures rond de Voetbalwet. In 2012 heeft hij zich bij Meijers Canatan Advocaten aangesloten en is op 1 januari 2015 toegetreden tot de maatschap. Naast zijn werkzaamheden als advocaat treedt mr. Visser op als spelersmakelaar (intermediair) onder de naam De Nieuwe Voetbalmakelaar.

 

Sinds 1 november 2012 is hij bestuurslid en sinds 2014 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Hij heeft de opleiding Specialisatie Strafrecht voor advocaten afgerond en is daardoor ook lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

 

Expertise

Algemeen strafrecht waaronder geweldsdelicten, drugszaken en voetbalzaken.

 

Lidmaatschappen

Christian Visser is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Christian Visser beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels

Media

Interview in Vandaag de Dag over de inhuldiging van Ajax


Interview in BNN Today

Laatste tweets

Uefa sweeps all away fans out of London: 22-10: Tottenham - Red Star Belgrade: Away Fans Banned 05-11: Chelsea - Ajax Away Fans Banned 28-11: Arsenal - Eintracht Frankfurt Away Fans Banned

Gisteren op Christian Visser's Twitter via Twitter Web App

volg @voetbaladvocaat
Beoordeling