Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 13, mei 2012 | In | Door - K. Canatan

Christian Visser

M +31646073004 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. C.J.J. (Christian) Visser studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht en de University of Westminster in Londen. Na een periode als advocaat op de Zuidas te hebben gewerkt, maakte hij zijn debuut in de strafrechtadvocatuur op het kantoor van mr. Theo Hiddema.

 

Hij houdt zich sinds 2007 uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met gewelds- en drugszaken.  Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig advocaat. Hij wist sindsdien een behoorlijke praktijk op te bouwen, waarbij hij in het bijzonder een groot aantal voetbalsupporters met succes bijstond in procedures rond de Voetbalwet. In 2012 heeft hij zich bij Meijers Canatan Advocaten aangesloten en is op 1 januari 2015 toegetreden tot de maatschap. Naast zijn werkzaamheden als advocaat treedt mr. Visser op als spelersmakelaar (intermediair) onder de naam De Nieuwe Voetbalmakelaar.

 

Sinds 1 november 2012 is hij bestuurslid en sinds 2014 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Hij heeft de opleiding Specialisatie Strafrecht voor advocaten afgerond en is daardoor ook lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

 

Expertise

Algemeen strafrecht waaronder geweldsdelicten, drugszaken en voetbalzaken.

 

Rechtsgebiedenregister en toezicht

Christian Visser heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Strafrecht
 • Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  Omdat mr. Visser werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

   

  Lidmaatschappen

  Christian Visser is o.a. aangesloten bij:

   

  Talen

  Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Christian Visser beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels

  Media

  Interview in Vandaag de Dag over de inhuldiging van Ajax


  Interview in BNN Today

  Laatste tweets

  In afwachting van het middagprogramma bij FIFpro. pic.twitter.com/yyFs111Trz

  Gisteren op Christian Visser's Twitter via Twitter for iPhone

  volg @voetbaladvocaat
  Beoordeling