Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Onze advocaten

On 29, jun 2023 | In | Door - K. Canatan

Adem Çatbaş

M +31641204253 | E-MAIL | LINKEDIN

 

Mr. A. (Adem) Çatbaş heeft Rechtsgeleerdheid (honours) gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar hij ook zijn master heeft behaald. Ook heeft hij een semester International Human Rights gestudeerd aan de McGill University te Montreal en een jaar aan de TU Delft.

Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt bij meerdere advocatenkantoren aan de Zuidas als juridisch medewerker. Ook heeft hij meerdere jaren zittingservaring opgedaan als griffier bij de rechtbanken Amsterdam en Rotterdam. Naast zijn studie en bijbanen was hij ook als vrijwilliger actief voor de Rechtswinkel en WarChild.

Hij is zijn carrière begonnen bij het kantoor van de landsadvocaat. Daarna heeft hij gewerkt bij een gerenommeerd strafrechtkantoor in Amsterdam, waar hij zich bezighield met complexe strafzaken met de focus op de georganiseerde criminaliteit. Sinds 1 juli 2023 heeft hij het team van Meijers Canatan versterkt. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken.

 

Expertise

Algemeen strafrecht, waaronder drugs, levensdelicten, criminele organisaties, fraude en witwassen.

 

Rechtsgebiedenregister en toezicht

Adem Çatbaş heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Omdat mr. Çatbaş werkzaam is op de vestiging Amsterdam valt hij onder toezicht van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Lidmaatschappen

Adem Çatbaş is o.a. aangesloten bij:

 

Talen

Bij Meijers Canatan Advocaten maken we gebruik van ervaren tolken. Sommige talen spreken we zelf. Adem Çatbaş beheerst de volgende talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Turks

Beoordeling
4.4/5 - (36 stemmen)

Call Now Button