Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

 

Advocaten in Strafzaken.

Translation by Google Translate:
 
[gtranslate]

 

Meijers Canatan Advocaten

 

 

Let op: Deze pagina is door een computer vertaald.

 

 

Strafrechtadvocaten

Meijers Canatan Advocaten is een Nederlands Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafzaken. Vanuit het kantoor in Amsterdam staan onze advocaten in heel Nederland verdachten bij. In elke fase van het strafproces, of dat nou voorafgaand aan een politieverhoor is of tijdens een zitting bij de strafrechter.

Wij zijn een full service strafrechtkantoor. Dat betekent onder andere dat wij procederen bij alle rechtbanken, gerechtshoven (hoger beroep), de Hoge Raad der Nederlanden en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM). Maar ook dat wij u kunnen helpen met allerlei procedures die samenhangen met het strafproces. Zo hebben wij op de volgende rechtsgebieden bijzondere expertise in huis: (Algemeen) Strafrecht, Cassatie, Internationaal Strafrecht, Uitlevering en Overlevering (Europees Arrestatiebevel), Ontneming en Jeugdstrafrecht.

Kwaliteit

Het kantoor staat uitstekend bekend vanwege onze deskundigheid in strafzaken. Zo is Gabriel Meijers meermalen benoemd tot één van de 10 beste strafpleiters van Nederland en is hij samen met Kerem Canatan toegelaten tot de vereniging van advocaten die strafzaken bij de Hoge Raad (de hoogste rechter van Nederland) behandelen. De advocaten van ons kantoor behandelen jaarlijks honderden strafzaken, waaronder regelmatig ook mediagevoelige zaken. In grotere zaken kunnen wij indien nodig in teamverband optreden.

Onze kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en de European Criminal Bar Association.

Bijstand in uw taal

Onze advocaten kunnen u in verschillende talen te woord staan. Als wij uw taal niet beheersen, schakelen wij een tolk in. Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren en beëdigde tolken. U kunt ons e-mailen in het Engels, Duits, Spaans, Frans of Hebreeuws.

Kosten

Wij werken op basis van een uurtarief dat afhangt van de ervaring en expertise van de advocaat die de zaak behandelt. Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen vragen wij om een voorschot. Sommige zaken kunnen wij ook geheel of gedeeltelijk pro deo (gratis) behandelen. Laat u vrijblijvend adviseren over de kosten en mogelijkheden.

Contactgegevens

Adres:

Herengracht 478

1017 CB Amsterdam

Nederland

Telefoon: +31206383606

Fax: +31207085415

E-mail: info@meijerscanatan.nl

Onze advocaten

G. Meijers

Partner

E-mail: meijers@meijerscanatan.nl

Talen: Nederlands / Engels / Frans / Duits / Hebreeuws

Bijzondere expertise: (Algemeen) Strafrecht, Cassatie, Internationaal Strafrecht, Uitlevering en Overlevering (Europees Arrestatiebevel).

K. Canatan

Partner

E-mail: canatan@meijerscanatan.nl

Mobiel: +31653413235

Talen: Nederlands / Engels / Duits (redelijk)

Bijzondere expertise: (Algemeen) Strafrecht, Cassatie, Internationaal Strafrecht, Uitlevering en Overlevering (Europees Arrestatiebevel).

C.B. Stenger

Partner

E-mail: stenger@meijerscanatan.nl

Mobiel: +31641504946

Talen: Duits / Engels / Frans

Bijzondere expertise: (Algemeen) Strafrecht, Jeugdstrafrecht.

C.J.J. Visser

Partner

E-mail: visser@meijerscanatan.nl

Mobiel: +31646073004

Talen: Nederlands / Engels

Bijzondere expertise: Algemenen strafrecht, Drugs, Geweld en Voetbalzaken

F.P. Slewe

Advocaat medewerker

E-mail: slewe@meijerscanatan.nl

Mobiel: +31681954639

Talen: Nederlands / Engels / Duits

Bijzondere expertise: (Algemeen) Strafrecht, Cassatie, Internationaal Strafrecht, Uitlevering en Overlevering (Europees Arrestatiebevel), Ontneming.

M. Berndsen

Advocaat medewerker

E-mail: berndsen@meijerscanatan.nl

Mobiel: +31624750910

Talen: Nederlands / Engels / Duits / Frans (redelijk)

Bijzondere expertise: (Algemeen) Strafrecht, Cassatie, EHRM-procedures

Expertise

Wij behandelen alle strafbare feiten, waaronder:

 

Uitingsdelicten:

 

Georganiseerde misdaad:

 

Overig: