Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Actualiteiten

07

jan
2015

In Actualiteiten

Door - K. Canatan

Nieuwe partners bij Meijers Canatan Advocaten

On 07, jan 2015 | In Actualiteiten | Door - K. Canatan

Meijers Canatan Advocaten verwelkomt per 1 januari 2015 twee nieuwe partners, Clarice Stenger en Christian Visser. Beiden waren reeds enige jaren aan ons kantoor verbonden en de tijd was rijp voor een nieuwe stap. Voor hen, maar zeker ook voor de maatschap. Met een maatschap van 4 advocaten, 3 advocaten in loondienst (waarvan 1 RAIO) en 3 secretaresses heeft ons kantoor een solide basis in het strafrechtsbedrijf.

Strafrechtadvocaat-Stenger Strafrechtadvocaat-Visser

Clarice Stenger is allround strafrechtadvocaat met daarnaast als bijzonder specialisme de bijstand in BOPZ-zaken. Lees verder.

Christian Visser verwierf landelijke bekendheid als de Voetbaladvocaat, maar behandelt daarnaast ook niet voetbalgerelateerde strafzaken. Lees verder.

Meijers Canatan Advocaten bestaat sinds 1 juni 2008 en sindsdien hebben onze advocaten duizenden cliënten bijgestaan bij hun strafrechtelijke problemen. Ons kantoor heeft landelijke naamsbekendheid vanwege de zaken die wij in behandeling hebben, onze gevestigde cassatiepraktijk en onze succesvolle EHRM-procedures met als één van de hoogtepunten het zogenaamde Vidgen-arrest.

Oprichters Gabriel Meijers en Kerem Canatan zijn trots op de toetreding van twee ervaren strafrechtspecialisten die de maatschap zowel op inhoudelijk als commercieel vlak complementeren. Lees meer over het profiel van ons kantoor.